Opinie uczniów o kursach w Dalarna

Jeśli zastanawiasz się, czy warto zapisać się na lekcje języka szwedzkiego w Dalarna to koniecznie przeczytaj, co sądzą o kursach szwedzkiego nasi Uczniowie! Opinie o zajęciach w Dalarna rozwieją Twoje wątpliwości.

Co mówią o nas Uczniowie?

Dalarna - kursy szwedzkiego
5.0
napędzany przez Facebook
Aleksandra Jagiello
Aleksandra Jagiello
2022-04-07T06:44:12+0000
Swietna komunikacja ze szkola i zajecia! Nigdy nie sadzilam, ze w ciagu jednego kursu tyle sie naucze! 🙂 zajecia... zawsze przebiegaly w milej atmosferze, bardzo duza roznorodnosc materialow i staly kontakt poza zajeciach 🙂 polecam szczerze Dominike i cala szkole, mysle ze to najlepsza opcja do nauki szwedzkiego! 🙂czytaj więcej
Dorota Błażej-Jankowska
Dorota Błażej-Jankowska
2022-03-28T16:43:00+0000
Dziękuję Dalarna!😊Jesteście wspaniałą szkołą godną polecenia. Ale najbardziej chciałabym podziękować Kubie za to, że... pomógł mi postawić pierwsze kroki w nauce języka szwedzkiego. Dziękuję za profesjonalizm, ogromne zaangażowanie w pracę ze mną i indywidualne podejście. Każde zajęcia przygotowane przez Kubę, były mega ciekawe i kreatywne, począwszy od podręczników i ćwiczeń, poprzez filmiki, piosenki, słuchanki, czytanki i obrazki. Największą radość sprawiało mi odrabianie zadań domowych i nawet gramatyka okazała się być całkiem fajna😊Dziękuję Kubie za odpowiedzi na wszystkie pytania, a było ich sporo, tłumaczenie wszystkich zawiłości a także za wspaniałą atmosferę podczas zajęć. Ale przede wszystkim dziękuję za cierpliwość i za wsparcie w chwilach zwątpienia😉Dostałam również mnóstwo wskazówek jak kontynuować naukę samodzielnie! Jestem dopiero na początku drogi jeżeli chodzi o język szwedzki, ale dzięki Kubie wiem, że będę dalej tą drogą podążać😊Dziękuję też pani Dominice za przemiły kontakt i rozmowy😊Jeżeli chcecie przeżyć fajną przygodę i zacząć uczyć się języka szwedzkiego, Dalarna to najlepszy wybór! Serdecznie pozdrawiam cały zespół Dalarny!😊czytaj więcej
Tomek Ludynia
Tomek Ludynia
2022-02-19T16:41:39+0000
Polecam lekcje języka szwedzkiego z Dalarną - to był jak dotąd najlepiej przeprowadzony i najprzyjemniejszy kurs... spośród wielu, których próbowałem. Dziękuję Anastasiji za ciekawe tematy do dyskusji, wysiłek, który wkładała w przygotowanie do nich i cierpliwość!:)czytaj więcej
Wiktoria Dubińska
Wiktoria Dubińska
2022-02-09T17:28:28+0000
Przygodę z językiem Szwedzkim zaczęłam od intensywnego i indywidualnego kursu w Dalarna, który prowadziła Wiktoria. Na... pierwszych zajęciach ustaliliśmy cel, tempo oraz ulubione metody nauki. Wiktoria pokazała mi kilka różnych podręczników, stron internetowych, kanałów na YT oraz dodatkowych materiałów z których intensywnie korzystałyśmy podczas zajęć. Wiktoria równocześnie z prowadzeniem zajęć robiła dla mnie notatki, więc mogłam się skupić na rozmawianiu. Mogę szczerze polecić swoją imienniczkę jako kreatywną, ale wymagającą nauczycielkę ! Kontakt ze szkołą i metodyka prowadzenia zajęć też są dużą zaletą 😀czytaj więcej
Katarzyna Ślusarek
Katarzyna Ślusarek
2022-02-07T13:32:21+0000
Polecam naukę z lektorką Anastasją za profesjonalne podejście do indywidualnej nauki, oraz ogromne zaangażowanie w... pracę ze mną. Dziękuję jeszcze raz.czytaj więcej
Oliwia Derdas
Oliwia Derdas
2021-12-03T20:00:06+0000
Ukończyłam kurs dla początkujących i pędzę z feedbackiem, jestem jak najbardziej zadowolona! Poznałam solidne podstawy,... oswoiłam się ze szwedzkim i nie widzę przeszkód w kontynuowaniu swojej przygody po szwedzku 😁 Z początku wydawało mi się, że nie dam rady ale to były tylko pozory, lekcje były ciekawe i pomagały mi zrozumieć zawiłość szwedzkiego. Dziękuję Valerija za cierpliwość, wsparcie, elastyczność i Twoje indywidualne podejście do mojej nauki. Jako osoba pracująca na 3 zmianach, nie było żadnego problemu z organizacją zajęć! Zdecydowanie polecam lektorkę i miłą obsługę Dalarny 🤓czytaj więcej
Michał Brzozowski
Michał Brzozowski
2021-12-02T17:51:01+0000
Bardzo fajna szkoła językowa. Najbardziej polecam lektorkę Valerije, super atmosfera na zajęciach. Zero spięcia, po... roku podniosłem poziom języka ok 90%! Atmosfera jest tak super, że nic tylko zabrać ją na piwo ❤️❤️czytaj więcej
Kasia Gros
Kasia Gros
2021-10-12T20:00:37+0000
Jeżeli chcecie szybko i efektywnie rozgadać się się w języku szwedzkim szkoła Dalarna to świetny wybór. Konstancjo,... dziękuję za profesjonalizm, indywidualne podejście do moich potrzeb. Nauka szwedzkiego z Tobą to była prawdziwa przyjemność. Już nie mogę doczekać się kolejnego kursu😊 I oczywiście obsługa klienta również zasługuje na wyróżnienie.czytaj więcej
Agata Pawlukowicz
Agata Pawlukowicz
2021-10-10T13:28:19+0000
Po pierwszym 3-miesięcznym kursie, prowadzonym przez Mateusza Gaweł od razu planowałam następny. Wcześniejsze formy... nauki szwedzkiego zostawiały drobne kropki w mojej głowie, ale dopiero zajęcia z Mateuszem pozwoliły mi te kropki połączyć, zrozumieć i podnieść moją wiedzę na wyższy poziom. Bardzo cenię zajęcia za dużą ilość i różnorodność materiałów. Mateusz jest bardzo elastyczny i przygotowuje bardzo dopasowane, a wręcz spersonalizowane lekcje. Poza gramatyką, czy tematami z książek, przesyła dużo ciekawostek i artykułów. Nie mogę się doczekać kolejnego kursu, już w listopadzie!czytaj więcej
Jakub Orłowicz
Jakub Orłowicz
2021-09-30T18:08:01+0000
Ukończyłem wakacyjny intensywny kurs szwedzkiego i mogę śmiało powiedzieć, że Dalarna to szkoła zdecydowanie warta... polecenia! Od kontaktu na samym początku, poprzez obsługę klienta, aż w końcu po same lekcje - wszystko na najwyższym poziomie. Wszystko ustalane i przygotowane jak najdogodniej dla kursanta. A współpraca z lektorką była powyżej oczekiwań - pani Małgosia dobierała materiały pod moje zainteresowania, cały czas upewniała się, że wyciągam z zajęć jak najwięcej, a co najważniejsze, w niezwykle przyjaznej atmosferze tłumaczyła zawiłości języka szwedzkiego. Nie spodziewałbym się, że w tak krótkim czasie będę w stanie zrobić taki postęp w języku!Gdyby w polskich szkołach tak uczono języków obcych, bylibyśmy narodem poliglotów 😀czytaj więcej
Monika Bisek-Grąz
Monika Bisek-Grąz
2021-09-17T15:28:59+0000
Dzień dobry! Właśnie skończyłam trzymiesięczny kurs szwedzkiego w Waszej szkole. Super! Szkoda, że nie uczą tak języków... obcych w tradycyjnych szkołach - pewnie byłabym już poliglotką🤣 Zajęcia prowadzone bardzo interesująco, motywują do nauki i z każdą lekcją chce się więcej. Moim lektorem był pan Mateusz Gaweł - bardzo przejrzyście tłumaczy gramatykę, wyjaśnia zawiłości składni i przygotowuje do omówienia teksty z bieżącego życia społeczno-kulturalnego Szwecji. Podrzuca sporo dodatkowych materiałów. Motywuje, a to bardzo ważne, szczególnie na początku nauki, kiedy wszystko wydaje się nowe. Ogromnym plusem zajęć było dla mnie omawianie zagadnień z kultury Szwecji: zarówno pod kątem historycznym, jak i współczesnym - język nie jest oderwany od rzeczywistości. Generalnie sposób prowadzenie zajęć przez pana Mateusza był zawsze przemyślamy, jedno wynikało z drugiego; tempo dostosowane do ucznia, teoria przeplatana ciekawostkami - sama przyjemność. Pomijam już fakt wspólnych zainteresowań tematyką szwedzkiej literatury. Polecam lektora i polecam szkołę. Ja na pewno nie kończę przygody z Dalarną:-) Serdecznie pozdrawiam.czytaj więcej
Aneta Górnicka
Aneta Górnicka
2021-09-16T15:11:46+0000
Polecam Lektorke Asie bardzo szczegolowa i dokladna w wychwytaniu problemow gramatycznych a przy tym jest bardzo... cierpliwa i usmiechnieta. Dla mnie jest najlepsza👌👍💪czytaj więcej
Magdalena Bałata
Magdalena Bałata
2021-09-11T12:41:33+0000
Jeśli zastanawiasz się jeszcze, czy to Dalarna jest szkołą, którą chcesz wybrać, to odpowiem - TAK! To jest szkoła,... którą chcesz wybrać, numer telefonu znajdziesz na stronie - dzwoń! W życiu bym nie powiedziała, że w rok poczuję się tak dobrze w obcym języku. Dzięki zajęciom indywidualnym lub w parach lektor jest w stanie dostosować poziom w 100% pod ucznia. Mam porównanie z grupowym kursem języka szwedzkiego i różnica jest jak niebo a ziemia. Magda Kostrzewska sprawia, że nawet wstawanie na lekcję o 8 rano w poniedziałek nie jest tak straszne, jak mogłoby się wydawać 😁 Zajęcia prowadzone są nie tylko na podstawie książki, ale również wielu materiałów przygotowanych przez lektora - artykułów, tekstów książek, odcinków seriali. Dzięki temu ma się kontakt nie tylko z podręcznikowymi tekstami, ale również z codziennym szwedzkim mówionym i pisanym. Dzięki dyskusjom na pełen przekrój tematów mam wrażenie, że jestem w stanie rozmawiać nawet na temat wyższości musztardy sarepskiej nad miodową. W skrócie - nic mnie nie zaskoczy 😃 Dodatkową wartością dodaną do kursu jest koci pomocnik Pan Klusek, który musi wypowiedzieć się na każdy omawiany temat.czytaj więcej
Patrycja Czech
Patrycja Czech
2021-08-21T20:22:01+0000
Bardzo polecam!!! Lektor Kuba przygotował ciekawe zajęcia. Bardzo indywidualne podejście, interesujące materiały i duży... nacisk na wymowę. Kurs wakacyjny spełnił moje oczekiwania. Dostałam też wiele wskazówek jak kontynować naukę samodzielnie. Teraz czuję się dużo swobodniej kiedy mówię po szwedzku 🙂 Obsługa klienta również na wysokim poziomie.czytaj więcej
Monika Żurowska
Monika Żurowska
2021-08-11T16:43:01+0000
Miałam styczność z kursem wakacyjnym z lektorką Konstancja! Osoba o dużej wiedzy, fajnym podejściu, ćwiczenia wymowy,... przeplatane z gramatyka i słownictwem naprawdę świetnie i dostałam pare informacja, których nie wiedziałam z gramatyki. Kontakt z obsługa klienta również cechuje ogromny profesjonalizm. Polecam!czytaj więcej
Maciej Cholewa
Maciej Cholewa
2021-07-29T10:03:08+0000
Bardzo polecam naukę w szkole Dalarna 🙂 Lektor Kuba przygotował każde zajęcia mega dokładnie I interesująco - nie było... żadnych niedopowiedzeń 🙂czytaj więcej
Krystian Zieliński
Krystian Zieliński
2021-07-08T18:33:22+0000
Podstawy poznane, dzięki Kuba za cierpliwość i współpracę choć czasem nie było łatwo😉 Cały zespół Dalarna na wysokim... poziomie. Gorąco polecam !!czytaj więcej
Monika Gruszecka
Monika Gruszecka
2021-06-18T16:32:17+0000
Bardzo polecam kurs szwedzkiego. Kurs w przyjaznej atmosferze, pełne zaangażowanie i cierpliwość lektorki Nastii, nie... było czasu na nudę😁, dużo i formacji , nie tylko , czysto językowych , ale także kulturowych. Dzięki lekcjom język szwedzki stał się znacznie mniej obcyczytaj więcej
Marta Moroń
Marta Moroń
2021-06-11T12:25:43+0000
Oh, co to było za wspaniałe 15 tygodni!Pełne zaangażowanie ze strony Nastii pozwoliło mi w 15 tygodni zapoznać się z... językiem tak, że spokojnie mogę rozmawiać teraz z ludźmi, odbierać telefony w pracy i nie boję się (za bardzo 😂 ) mówić i pisać. Zupełnie nie spodziewałam się, że mogę poczynić takie postępy z całkowicie obcym dla mnie językiem w tak krótkim czasie. Dodatkowo na zajęciach panowała super atmosfera, nawet gramatyka łatwiej się przyswajała! Różnorodność tematów, dzięki którym moje słownictwo się gigantycznie rozbudowało. Zajęcia były ciekawe i zróżnicowane - piosenki, czytanki, słuchanki, bajki - mega kreatywne. Dziękuję Dalarnie i Nastii w szczególności - za cierpliwość, za ciągłe poprawianie tych samych błędów i za najprzyjemniejszą naukę języka jaką kiedykolwiek miałam. Mój głód szwedzkiego jeszcze nie został zaspokojony, także na pewno do Was wrócę <3czytaj więcej
Emilia Iwat
Emilia Iwat
2021-06-03T19:07:49+0000
Te kilkanaście tygodni z Konstancją pozwoliły mi się rozwinąć, znaleźć błędy, rozwikłać gramatyczne zagadki i uwierzyć... w siebie 😁. Nie da się opisać jak wiele dał mi kurs! Polecam wszystkim, którzy się wahają! Będę tęsknić za Konstancją i jej cierpliwości do moich błędów w wymowie! 🤭czytaj więcej
Aldona GryBesz
Aldona GryBesz
2021-04-13T15:30:50+0000
Pomogli mi postawić pierwsze kroki 😉
Martyna Raginia
Martyna Raginia
2021-03-02T21:00:44+0000
Jestem bardzo zadowolona z 6-miesięcznego kursu z lektorka Emilia Długa! Duża dawka motywacji, dokładność, świetna... wymowa sprawiły, ze moja znajomość języka jest na całkowicie nowym, wyższym poziomie 🙂czytaj więcej
Jasiek Puliński
Jasiek Puliński
2021-02-28T17:17:58+0000
Właśnie ukończyłem kurs szwedzkiego który trwał 15 tygodni po tym czasie z moją nauczycielką Val, dosłownie od zera... udało mi się osiągnąć poziom A2. Świetny kontakt z lektorką i bardzo profesjonalne podejście, również dotyczy to organizacji szkoły Dalarna. Bardzo polecamczytaj więcej
Marta Kamila Marciniak
Marta Kamila Marciniak
2021-02-21T17:11:29+0000
Sam fakt, że nie mogę się doczekać każdej kolejnej lekcji i z wielką radochą odrabiam zadania domowe często szukając... dodatkowych zadań ponad plan świadczy o tym jak super jest szkoła Dalarna. Mam genialną nauczycielkę ❤Val❤, która motywuje mnie bardzo i sprawia, że nauka szwedzkiego jest pasjonująca i chce się uczyć i uczyć, i uczyć💙 Polecam każdemu, który zaczyna lub kontunuuje naukę szwedzkiego💙czytaj więcej
Angelika Kurowska
Angelika Kurowska
2021-02-02T22:25:02+0000
Bardzo polecam lekcje szwedzkiego z Emiljaną! Lektora przekazała nie tylko wiedzę językową ale również kulturową oraz... ogólną na temat życia w Szwecji. Emiljana jest prawdziwa pasjonatka języka oraz całej północy co sprawiło ze 30 tygodniowy kurs był przemiłe spędzonym czasem oraz przebiegł w mgnieniu oka! Serdecznie polecam! Tack så mycket Emiljana och Dalarna team!!!czytaj więcej
Marta Kostrubiec
Marta Kostrubiec
2021-01-20T15:04:09+0000
Trzy miesiące kursu z lektorką Konstancją minęły bardzo szybko ale wiedza którą mi przekazała zostanie ze mną na... zawsze. Lekcje były prowadzone w bardzo ciekawy sposób a co najlepsze Konstancja korzystała z niektórych moich pomysłów. Dziękuję bardzo i polecam wszystkim zainteresowanym. Martaczytaj więcej
Urszula Reszka
Urszula Reszka
2021-01-19T15:37:23+0000
Chciałabym bardzo podziękować za wspólne 15 tygodni z Konstancja Widziszewska:-) .Jestem bardzo zadowolona z efektów... naszej pracy, świetna lektorka, zajęcia różnorodne -od piosenek, czytanek , bajek oczywiście po książki i ćwiczenia. Fajnie przekazuje wiedzę podaje bardzo duzo przykładów. Jest cierpliwa, potrafi słuchać i świetnie wyłapuje na co położyć większy nacisk. Wszystko na wysokim poziomie i na duży, duży + 😍😍😍😘❤️czytaj więcej
Łukasz Wysocki
Łukasz Wysocki
2021-01-13T17:10:54+0000
Trzy miesiące kursu pod opieką Konstancji za mną. Wszystkie zajęcia były przygotowane w ciekawy sposób i dawały... zastrzyk wiedzy i mega motywację do dalszej nauki. Dziś z uśmiechem przypominam sobie pierwsze zajęcia na których z trudem byłem w stanie powiedzieć po szwedzku jak się nazywam i porównuje do tych końcowych, na których swobodnie rozmawialiśmy między innymi o nordyckiej mitologii czy wikingach. W mojej ocenie zrobiliśmy niesamowity postęp za co jeszcze raz dziękuję. Polecam każdemu, kto poważnie myśli o nauce szwedzkiego.czytaj więcej
Łukasz Błaszczyk
Łukasz Błaszczyk
2021-01-05T11:59:51+0000
W ciągu jednego semestru w Dalarna dużo się nauczyłem – ugruntowałem podstawy, osłuchałem się języka i zacząłem w miarę... swobodnie w nim mówić. Lektorka (Justyna) była bardzo profesjonalna, zawsze przygotowana i bardzo fajnie się z nią pracowało. Co zresztą dotyczy całej Dalarny – współpraca przebiegała w miłej, profesjonalnej atmosferze. Polecam!czytaj więcej
Mikołaj Perszko
Mikołaj Perszko
2020-08-20T19:10:17+0000
Niedawno zakończyliśmy intensywny kurs języka szwedzkiego ze szkołą Dalarna. Chcieliśmy bardzo podziękować całemu... zespołowi, a w szczególności naszej wspaniałej lektorce Emilii. Spędziliśmy razem wiele godzin i w tym czasie nauczyliśmy się bardzo dużo, ale też po prostu bardzo się polubiliśmy 🙂 Emilia zawsze była świetnie przygotowana i motywowała nas do intensywniejszej pracy. Co dla nas ważne, wplatała w materiał zagadnienia związane z naszą branżą, co bardzo pomogło nam w zaadaptowaniu się w nowym miejscu pracy. Jeszcze raz dziękujemy 🙂 M&Mczytaj więcej
Karolina Buława
Karolina Buława
2020-08-03T10:35:01+0000
Hejsan!Jestem świeżo po zakończeniu kursu języka szwedzkiego w szkole języka szwedzkiego Dalarna. Jestem lekarzem... weterynarii i potrzebowałam kursu, który poza nauką języka codziennego, oferowałby także zagadnienia przydatne do pracy w moim, dosyć specyficznym zawodzie 🙂. Było to moje pierwsze zetknięcie z nauką tego języka pod opieką nauczyciela, ponieważ do tej pory uczyłam się na własną rękę. Trafiłam na fantastyczną lektorkę Emilkę Długą z przeogromną wiedzą, talentem pedagogicznym i "tym czymś" co sprawia, że nauka języka jest czystą przyjemnością. Progres w znajomości języka i swobodą wyrażania się są zauważalne niemal od razu. Jestem zadowolona z formuły kursu jak i kompetencji lektorki na tyle, że zdecydowałam się na kontynuację lekcji. Absolutnie polecam :)))czytaj więcej
Aleksandra Mamak
Aleksandra Mamak
2020-07-03T08:16:48+0000
Serdecznie polecam i dziękuję Emilia Długa, pokazałaś mi, że szwedzki nie jest taki skomplikowany jak mi się zdawało... jeszcze 3 miesiące temu 🙂 . W szczególności dziękuję za przybliżenie mi szwedzkiego języka medycznego (a nawet całkiem wąskiej jego działki) - nie wiedziałabym jak zabrać się za to bez Ciebie <3czytaj więcej
Tomasz Bondarczuk
Tomasz Bondarczuk
2020-06-30T15:57:03+0000
Nauka na wysokim poziomie. Wszystko jak najbardziej w porządku.
Kinga Jach
Kinga Jach
2020-06-29T17:17:56+0000
Dzieki Emilia Długa w trzy miesiace nauczylam sie mowic po szwedzku 🙂 wczesniej bylo to wrecz niemozliwe z uwagi na... to, ze znam norweski. Emilka dokonala niemozliwego - nie dosc, ze moge teraz calkiem swobodnie porozumiewac sie po szwedzku to moje wypowiedzi coraz rzadziej zawieraja norweskie wstawki 😉 Bardzo sie ciesze, ze Emilka byla moja lektorka 🤩czytaj więcej
Magdalena Świeżak
Magdalena Świeżak
2020-06-29T08:05:21+0000
Polecam zajęcia z Emilią: zawsze punktualnie, poziom dopasowany do oczekiwań, mnóstwo ciekawych materiałów do... codziennej i systematycznej nauki i przesympatyczna lektorka 🙂czytaj więcej
Michał Zglejc
Michał Zglejc
2020-03-25T18:33:30+0000
Lektorka Emilia Długa zawsze chętnie odpowiada na maile i wiadomości na messenger. W dodatku w trakcie lekcji na... bieżąco wyłapuje wszystkie błędy i uczy mówić po szwedzku w sposób spontaniczny. Zasób słów zwiększa się w sposób widoczny po każdej lekcji a gramatyka jest wykładana w bardzo przystępny sposób. Przygotowuję się do egzaminu na poziomie zaawansowanym i widzę ogromny postęp. Bardzo polecam.czytaj więcej
Wioletta Kosecka
Wioletta Kosecka
2020-03-12T15:22:19+0000
Polecam jak najbardziej....Emiljana dziekuje
Marta Rodziewicz
Marta Rodziewicz
2020-01-29T16:39:18+0000
Serdecznie polecam kursy! Emiliana to wspaniała lektorka z ogromną pasją!
Matylda Żak
Matylda Żak
2020-01-27T20:10:50+0000
Bardzo polecam, pełen profesjonalizm! ❤️
Wojciech Maciolek
Wojciech Maciolek
2019-10-19T12:54:01+0000
✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯
Wiktor Jodłowski
Wiktor Jodłowski
2019-09-04T15:49:30+0000
Wystarczyło 40 minut pierwszego spotkania, żebym poczuł, że szwedzki da się lubić. Lektorka Ola była przygotowana i... doskonale komunikowała się ze mną podczas lekcji. Celnie tłumaczyła koncepcje, które w pierwszej chwili wyglądały jak czarna magia, a chwilę później nabierały sensu. Miałem wrażenie, że minęło może z 10 minut, gdy kończyliśmy spotkanie - myślę, że to głównie zasługa lektorki, która zwyczajnie wie, jak prowadzić proces dydaktyczny, by zredukować barierę stresu do minimum. Polecam z czystym sumieniem!czytaj więcej
Maciej Stępa
Maciej Stępa
2019-08-27T14:16:58+0000
Znam Magdę i Michała, którzy współtwórcą ten projekt jako bardzo rzetelnych a zarazem twórczych ludzi! Zdecydowanie... polecam!czytaj więcej
Ola Strugała
Ola Strugała
2019-08-27T09:40:46+0000
Osoby tworzące Dalarna to pasjonaci, którzy znają się na swojej pracy. Serdecznie polecam współpracę, warto! 😍
Wojtek Goralczyk
Wojtek Goralczyk
2019-08-25T11:32:48+0000
Bardzo przystępny sposób na skuteczną naukę, Ola faktycznie wie co robi! 🇸🇪
Patryk Topoliński
Patryk Topoliński
2019-07-23T18:15:16+0000
Od kogo się uczyć szwedzkiego jeśli nie od ekspertów? Polecam! 💪😍
Marta Sundell
Marta Sundell
2019-07-23T14:07:30+0000
Polecam serdecznie lektorkę Olę - zajęcia są ciekawe, przyjemne i dają szybkie efekty!
Walaszkowska Sabina
Walaszkowska Sabina
2019-07-23T11:38:10+0000
Zajęcia z Olą są wielka przyjemnością. Uczę się w małej grupie 2-osobowej, program jest bardzo dobrze dostosowany do... naszego poziomu wiedzy. Mamy stały kontakt z lektorem, również poza lekcjami, co ułatwia nam samodzielną naukę oraz powtarzanie materiału. Poznajemy nie tylko język, ale również kulturę szwedzką. Z całego serca polecam! ❤️ Jesteście super!czytaj więcej
Adam Hartwinski
Adam Hartwinski
2019-07-16T15:51:21+0000
Ola to świetna lektorka, bardzo polecam. Pełen profesjonalizm 🙂
Paweł Bałdowski
Paweł Bałdowski
2019-06-12T10:48:34+0000
Polecam! Profesjonaliści pod każdym względem 🙂
Następne recenzje

Chcę się z Wami uczyć języka szwedzkiego!

Poznaj NLŚ (Najlepszych Lektorów na Świecie)